HOLDET

Disse revyperler spiller i år 2017

2017

Man kan komme så gruelig galt afsted, når man piller ved noget, der nærmest er hvermandseje for danskerne. Omvendt kan materialet tilføjes en friskhed og aktualitet, så det ikke bliver en tarvelig kopi, men en hyldest. Det er udfordringen hvert eneste år hos Revyperler, der nu står klar med holdet for 2017

 

Revyperler står igen i 2017 klar med Max Hansen, som ankermand og instruktør og resten af holdet bag 2016’s anmelderroste revy i Rødvig, har også sagt ja til at tage endnu en sæson på de skrå brædder med masser af lattergaranti.

 

Skuespillerholdet for Revyperler 2017 ser derfor således ud:

Max Hansen, instruktør, kunstnerisk leder og skuespiller, han er selv med på scenen for 7. år i træk, og er dermed et fast holdepunkt for Revyperler.

 

Anne Karin Broberg, erfaren og stærk revykunstner, som har været med i mange revyer rundt omkring i Danmark. Vi kan i flæng nævne: Nykøbing F Revyen, Sønderborg Sommerrevy, Græsted Revyen, Kerteminde Revyen, Vinter revyen på Røde Kro Teater, Ganløse Revyen samt Aarhus Revyen. Derudover har hun medvirket i mange teaterforestillinger, musicals og melodi grand prix

 

Christine Gaski, er Danmarks nye Marguerite Viby og indehaver af en uimodståelig og fortryllende stemme som kan indfange hele salen. Hun har medvirket i flere teaterforestillinger, Kerteminde Revyen samt serien ’Store Drømme’ på TV2.

 

Kasper D. Gattrup, er manden med de mange ansigter: stand-up, impro-skuespiller, imitator og meget mere. Han har medvirket i flere forskellige forestillinger, både teater ’Hamlet’, Sønderborg Revyen , på TV2 i deres comedy programmer samt med impo stand-up gruppen Specialklassen. i 2015 modtog han prisen for årets mandelig kunter ved Charli Revy Galla

 

Stuart Goodstein, kapelmester er den igen i år, gudsbenådede musiker . Han er i front for verdens bedste revyorkester. Stuart har bl.a. Crazy Christmas Cabaret på cv’et.

 

Revyperler præsenterer det bedste fra den danske revyscene. De numre, der høstede de største klapsalver. De numre, man talte længe om, efter showet var forbi. De numre, der gjorde skuespillere til stjerner. Teksterne opfriskes, så de føles nye og spændende, men bevares som de perler, de i sandhed er.

”Mange gode revynumre er gået i glemmebogen. De spilles én sæson, og så gemmes de væk. Og såkaldte klassikere, som definerede hele underholdningsbranchen , er i dag ukendte for flere . Poetiske klovnerier, underfundige tekster og dybsindige sange. Revyperler er en hyldest til grinet og til musikaliteten”.