Kirsten Siggaard

Skuespillerinde


er naturligvis kendt fra sine syv optrædener i Dansk Melodi Grand Prix med tre sejre, hvor de fleste nok kender Det lige det. Hun har medvirket i flere teaterstykker og musicals og har stor revyerfaring fra bl.a. Nykøbing F-revyen

Mette Ladekarl

Skuespillerinde

er uddannet fra Det Danske Musical Akademi i 2006. Hun har medvirket i bl.a. Les Misérables og var en del af turneen Lyset over Skagen. Hun har endvidere medvirket i Menstrup Revyen og i Mød mig på Cassiopeia på Nørrebros Teater.

Kim Brandt

Skuespiller

har stor erfaring fra de skrå brædder. Han har et langt og imponerende cv., som bl.a. indeholder revyerfaring fra så mondæne ”revysteder” som Rottefælden i Svendborg, Ganløserevyen. Han har også har deltaget i både John Mogensen Cabaret’en, i My Fair lady og Sommer i Tyrol.


Peter Andersen

Skuespiller

måske bedre kendt som Drama Queen, har gennem 11 år lavet og produceret sit eget dragshow. Han har optrådt med sit show i mere end 15 forskellinge lande.

 Også revyscenen har nydt godt af Peters store talent. Han har lavet revy og været fast skuespiller i Revyraketten, hvor han bl.a. har spillet sammen med Anne Herdorf, Ann Hjort, Ulla Jessen, Kim Brandt, Randi Winter og Lars Arvad. 

 Claus Reenberg & Nicolaj Tarp

Instruktør/ Kunstnerisk leder

Claus Reenberg

Arbejder som instruktør, forfatter og komponist.

Han har skrevet flere musicals og musikdramatiske forestillinger bl.a. musicalen "I Love It", som spillede med Aalborg Symfoniorkester i Musikkens Hus. Han har iscenesat flere produktioner i DR Koncerthus, og er derudover producent på Revyen i Helsingør. I marts udkom hans debutroman Dagsbillet til Skyggeland, som han har skrevet sammen med Nikolaj Tarp.

Nikolaj arbejder som instruktør og forfatter i film-, tv- og teaterbranchen. Han holder foredrag om og underviser i fortælling og manuskriptskrivning. Uddannet fra Den Danske Filmskole. Nikolaj har arbejdet med bl.a. Fredericia Teater, instrueret de to seneste sæsoners Menstrup Revy og været dramaturg på en række forestillinger, inklusive musicalsucceserne Shu-Bi-Dua The Musical, Seebach og I Love It.

Mads Strandgaard

Kapelmester

Lars Fabiansen

Giutarist

Carsten M Henriksen

trommeslager