Rødvig Revyen, Revyperler serverer igen sprudlende underholdning i 2021


Rødvig Revyen, Revyperler vender i år styrket tilbage. I 2020 blev revyen aflyst i loyalitet med anbefalingen om at vise samfundssind for at begrænse smitten af Covid-19. Situationen var og er alvorlig, men i 2021 er der igen Rødvig Revy, Revyperler.

                     

Rødvig Revyen, Revyperler har efter et uskønt og uharmonisk forløb i forbindelse med fortsat at kunne spille revy i Harmonien, besluttet at spille årets revy et andet sted i Rødvig.


Det uskønne forløb gav nemlig anledning til at genoverveje en række forhold. Overvejelserne har resulteret i,

at Rødvig Revyen, Revyperler nu kan hæve niveauet yderligere. Årets revy bliver fx mere autentisk i forhold til spillerum. Den bliver nemlig gennemført i et telt på Konference & Hotel Klintens matrikel, der ligger på Søndervej 8 i Rødvig – naturligvis med alle former for komfort. Yderligere vil der være mulighed for at tilkøbe 1 -2 3 retter menu samt revyophold


Samtidig med den fysiske flytning har det været muligt at stille med et hold, der bedst kan karakteriseres som revyernes svar på superligaen. Kort sagt noget af det ypperste fra underholdningsteater og revy, som den danske scene kan byde på. Årets aktører har således bl.a. medvirket i nogle af landets største og mest prestigefyldte revyer som fx Nykøbing F-revyen, Rottefælden i Svendborg m.fl. og har bl.a. spillet i My Fair Lady, Sommer i Tyrol, Les Miserables etc. Bedre referencer kan næppe opdrives, når talen er om revy i Danmark.  


Skuespillerne, der vil sikre revyens høje underholdningsniveau og glæde publikum, er: Kirsten Siggaard, Mette Ladekarl, Peter Andersen (Drama Queen) og Kim Brandt. Instruktør og kunstnerisk leder er Nikolaj Tarp.


Kirsten Siggaard er naturligvis kendt fra sine syv optrædener i Dansk Melodi Grand Prix med tre sejre, hvor de fleste nok kender Det lige det. Hun har medvirket i flere teaterstykker og musicals og har stor revyerfaring fra bl.a. Nykøbing F-revyen


Mette Ladekarl er uddannet fra Det Danske Musical Akademi i 2006. Hun har medvirket i bl.a. Les Misérables og var en del af turneen Lyset over Skagen. Hun har endvidere medvirket i Menstrup Revyen og i Mød mig på Cassiopeia på Nørrebros Teater.


Peter Andersen, måske bedre kendt som Drama Queen, har gennem 11 år lavet og produceret sit eget dragshow. Han har optrådt med sit show i Danmark, Belgien, Holland, Norge, Sverige, England, Gran Canaria, Spanien, Italien, Finland, Estland, Irland, Tyskland, Frankrig, Thailand, Canada og Grønland.

Også revyscenen har nydt godt af Peters store talent. Han har lavet revy og været fast skuespiller i Revyraketten, hvor han bl.a. har spillet sammen med Anne Herdorf, Ann Hjort, Ulla Jessen, Kim Brandt, Randi Winter og Lars Arvad. 


Kim Brandt har som revyens øvrige medvirkende stor erfaring fra de skrå brædder. Han har et langt og imponerende cv., som bl.a. indeholder revyerfaring fra så mondæne ”revysteder” som Rottefælden i Svendborg, Ganløserevyen. Han har også har deltaget i både John Mogensen Cabaret’en, i My Fair lady og Sommer i Tyrol.


Nikolaj Tarp  står som nævnt for henholdsvis instruktion / kunstnerisk leder

Nikolaj Tarp arbejder som instruktør og forfatter i film-, tv- og teaterbranchen. Han holder foredrag om og underviser i fortælling og manuskriptskrivning. Uddannet fra Den Danske Filmskole. Nikolaj har arbejdet med bl.a. Fredericia Teater, instrueret de to seneste sæsoners Menstrup Revy og været dramaturg på en række forestillinger, inklusive musicalsucceserne Shu-Bi-Dua The Musical, Seebach og I Love It.


Vi har her fået det perfekte bagtæppe for årets revy. Det matcher på allerbedste vis Rødvig Revyen, Revyperlers ambition om altid at give publikum glæde, kvalitetsunderholdning og en musikalsk oplevelse. Vi glæder os til at kunne byde publikum velkommen til årets mest veloplagte revy

 


Samarbejdspartnere 2020 - 2021